Garantáljuk a minőséget!

Egységes minőségi színvonal

Ahhoz, hogy a minőséget egységes és nemzetközileg összehasonlítható színvonalon tudjuk tartani, az ECo-C központtá történő jóváhagyás előtt előírások egész sorát kell a Képzési központnak teljesítenie. Ezek az előírások olyan minőségi színvonalat garantálnak, mely a felszereléstől az épületen és a vizsgafelszerelésen (helyiségeken) át a képzett személyzetig mindenre kiterjed. Olyan előnyök ezek, amelyek az ECo-C valamennyi résztvevőjének hasznára válnak.

Helyiségek

A helyiségekre vonatkozóan követelmény, hogy a működési engedély (világítás, szellőzéstechnika) szempontjából megfeleljenek a Magyarországon érvényes szabványoknak és törvényi előírásoknak.

Trénerek

Minden intézmény köteles két vagy több személyt ECo-C trénerképzésben részesíteni. A képzés az ECo-C Hungary szervezésében történik, a képzés elvégzése után azok a trénerek, akik sikeresen levizsgáztak a 4 modulból és letették a legalább 15 perces élő demó vizsgát, megkapják a jogosultságot arra, hogy vizsgáztassanak.

Ez az intézkedéscsomag olyan minőségi színvonalat biztosít, amely valamennyi ECo-C Képzési központra jellemző. Magyarországon az ECo-C Hungary vállal minderre garanciát. Ahhoz, hogy az ECo-C-hez szükséges magasszintű követelményeket be tudjuk tartani, valamennyi ECo-C Képzési központot legalább két évente felülvizsgálunk. Az ECo-C Hungary munkatársa felkeresi a képzési intézményt és ellenőrzi a megadott előírások betartását.